Édua Képtára
INDEX
 
RAJZOK/ DRAWINGS
 
KÉPREGÉNY/ COMICS
 
FOTÓK / PHOTOS
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vendégkönyv/Guestbook
Vendégkönyv/Guestbook : Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Érdekes, nekem pont ez a homlokon lévő beültetett távirányító volt az egész jelenetben a legegyértelműbb - mennyire más dolgokon akadunk fel :D


2013.03.04 14:54
Krisz

Ááá, alig birom kiolvasni ezeket az apró betűket!... írj inkább sárgával!

Tényleg, velem is volt ilyen, hogy álmodtam valami érdekeset, aztán elelejtem :P Ez mekkora szívás...

Szóval Hettie utálja a nemeseket, és a szokásaikat is... értem. De azért a meghívásukat elfogadja :) Remélem, oldódik ez a dolog. Vagy már Vladi hatására oldódott? :)

Pyppa... hol hallottam már ezt a nevet? Olyan ismerős, de nem jut eszembe. :P Gugli se adott ki semmi olyat. Tehát Smaddának ez a vezetékneve. De attól még lehet Hettie őse, mondjuk anyai ágról. Akkor nem örökli ugyanazt a vezetéknevet. Gondolom, ebben a világban is így megy, ugye? És akkor mi Smadda keresztneve, vagy utóneve, vagy mi?:) Kezd érdekelni.:)

Ja, értem, szóval a szilfinek előrehaladottabbak voltak, csak aztán a szörnyike mindent legyalult, ugye? Mint a Mad Maxben?


2013.03.03 15:50
Krisz

„  

Látod, dinka, nem csak én írok ide! (Meg Dubh, meg Lina... esetleg Thaur). :D Paranoiás vagy! Ennyi! Most csalit se tettél ki a végére! :DDDD

Izé, nem működik a pdf link!!!

Susan egyre aranyosabb! Mintha kezdene kibontakozni.:) Milyen jól megtalálja Conradinnal az összhangot. :)

Earle de cuki már megint!!! XD Tényleg nem szokott kukkolni? XDXD Nem hiszem én azt el, mikor ennyi csaj van a röpcsin! XD De tényleg, róla még semmit sem tudunk!

Hettie valóban nagyon gyanús, nekem is megfordult a fejemben, hogy az a titokzatos mágus az őse lehet (Smadda).  De hogy felejthette el a nevét, mikor kétszer is mondják? :D Egyébként én besz@rnék, ha ilyeneket álmodnék D8 És hettie családnevét is tudjuk! :) Hmmmmmmmmm, Smaddának mi a családneve?  Még eszembe jutott, Hettie miért nem a családnevét használja az „e-mail” címéhez?

Éééés láttuk a Szörnyet!! Van neve? És az a Caligula-kinézetű muki? Ugye  (ha nem  a másik) ő NEM Hettie őse? Elég elmebetegnek néz ki. :P Egyébként fura, hogy az álom egy ősi világban játszódik, a hapsi mégis úgy van öltözve, mint egy ’90-es évekbeli manhattani huligán (sportcsuka, kapucnis mackófelső). Kivéve, hogy fehér és nincs a fülére ragasztva egy óriási magnó.Ugyanakkor a másik hapsi (ő volt Smadda, mi?) a 16-ik fejezetben középkoriasabb varázslóöltözéket viselt...

Egyébként mi az összefüggés a szörnyike homlokán lévő kristály, és a varázsbot (?) között? Legalábbis a koma nagyon nézte...

Amiket még kiszúrtam, az első oldalon a kapubejáró, meg a Varázslótanács termében az ablakok... ezeket honnan szedted? XD

Azok a Varázslótanács tagok meg mind elég gyanúsak, bármelyikből kinézném, hogy „áruló”, vagy mi. :P Vagyis hogy szabotálja a ragda segítségére irányuló javaslatokat.

Ja, mi az a döglött-papagáj-effektus?

Köszi az új fejezetet! Ugye tudod, hogy április elsején lesz húsvét? Minden hátsó szándék nélkül kérdezem... :D


Válasz:

Ahan, a paranoiát nehéz kinőni :P Bocsi, pdf-t javítottam!(Egyébként mi ez, a "pedofil" rövidítése?)

Jaja, sorstársak megértik egymást. 

Earle mindig cuki. Ha nem cuki, akkor is. :) Lehet, hogy kukkol, csak titkolja. :D

Mert, te minden mozzanatra emlékszel, amit álmodsz? Velem pl sokszor előfordul, hogy ott van még a fejemben, amit álmodtam, de minél inkább próbálok rá visszaemlékezni, annál több esik ki a fejemből. :P Pedig némelyik milyen jó sztoritéma... másra nem is emlékszem belőlük. Ja, Hettie családneve... hát, ebben a világban általában a nemesek használnak családnevet, Hettie meg emiatt sznobságnak tartja. Ezért nem használja, csakazért sem! :) 

A szörny neve... végül is nem titok, Pyppának hívják. :) Smaddának pedig Smadda a családneve. :)

Figyi, igaz, hogy abban a korban, ahol Hettie él, ott az álombéli jelenet ősi időkben játszódik- viszont ott már jóval fejlettebb volt az emberiség, mint hettie korában. Tehát voltak olyan cuccok, divatok, amiket már Hettie idejére elfelejtettek az emberek. Legalábbis a többség. Szóval ja, a szilfinek idején volt műszál, tornacsuka, mackó, rádió, tévé, szóval ilyen modernkori vackok. Ami az öltözék különbözőségét illeti, nézz csak szét a való világban. Te is hordasz melegítót, farmert, de pl Indiában a nők ugyanolyan ruhákban járnak, mint ezer évvel korábban. Vagy pl a beduinok: kinn van a sátrukon a tányéros tévé, de burnuszban járnak, tevével.:P Egyébként Smaddának sem az volt a hétköznapi öltözéke. :)

A szörny homlokán lévő kristály segítségével lehetett őt manipulálni. Gondolom, ezt nem volt nehéz kitalálni. A bot meg, hát az volt a "távirányító". Egyik nem működik a másik nélkül.

Döglött papagáj effektus, mikor látod, hogy valami nem működik, de azért próbálják neked bemagyarázni, hogy működik. ("-Ez a papagáj döglött! -Nem döglött, csak alszik!")

Igen, tudom, mikor van húsvét, köszönöm a felvilágosítást! :) És köszi a kommentet!

 


Válasz:

Oké, sorry! ^^ Akkor sárgázom.

Igen, Hettie szelektál, ami jó, azt természetesen kihasználja ;)  Amit hülyeségnek tart, azt a "háta mögé dobja". (Milyen költői vagyok megint XD)

Próbáld meg y helyett i-vel keresni ;) Kíváncsi vagyok... :D

Ja, nyilván, de nem láttam a Mad Maxet, csak a második részt valamikor régen. De  tudom, kb miről szól.:P Szóval ja, az emberekkel együtt a cuccaik is eltűntek, és ha pár maradt is, előbb-utóbb tönkrementek, és senki se tudta, hogy kell mondjuk műanyagot előállítani.

Bejegyzés:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
  SúgóSúgó
2019.12.14. 21:15
Vendég
Jó az oldal!

2017.11.23. 09:02

Köszönöm szépen! :)


2017.11.22 09:15
Lovag Anatole Hongrois

„ Érdekes, remek művész vagy, gratulálok.

 


2017.11.22. 09:15

Érdekes, remek művész vagy, gratulálok.

 


2016.04.01. 18:30
Kriszti

Végre új fejezet! Végre Earle is visszatért! 

Vladi nagyon ottvolt! Imádom ezt a bunyót! A vázlatok érdekesek, jobb, hogy átírtad végül. Szegény nőcit mindenki molesztálja  (Viszont van valami, ami nem tetszik: a 14-ik oldalon elég csúnya lett a kastély. Még Vladika se ellensúlyozza.) 

És HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! Még valaki visszatért!  Igaz, van némi fals érzésem vele kapcsolatban. Ő tényleg AZ, akinek mondja magát? Aki Earle-lel beszélget.

Kicsit más karakternek tűnik a végső változatban a vázlatokban lévőhöz képest. A végleges jobban tetszik, nem olyan kis síró, picsogó liba. Majd ugye

kieszelnek valamit Earllel, hogy kiszabadulhassanak. Hm?  Mert, ugye ki fognak szabadulni? Ugye? UGYE???

De ki hallgatta volna ki őket? És hogyan? Gondolom, olyan halkan beszélgettek, hogy az ajtóban állók ne hallják, amiket mondanak, nem? És mi volt az a "mocsár", amiről Earle beszélt? Csak az esetleges hallgatózókat akarta ezzel szívatni? 

Hettieék jó soká érnek oda. Szegény Earle.( Conradin pedig őstehetség :) Cuki lenne, ha végül ő mentené meg a Világot.

Jó kis fejezet volt, remlem, nem váratsz olan sokat a következővel!

Üdv! 

Kriszti


2015.07.14. 20:33

33. részt pótoltam:

Vladié a főszerep!!!

De kis édes: „Önöknek is hozzak valamit?”

De lehangoló az a bútortörmelék a kikérdező-szobában…

„Mért pont az én példányomat kellett elégetni?” Ki ez a fószer, csípem :D

Visszaszívtam, rühellem.

Oké, már rég nem volt ilyen izgalmas the end, remélem, Vladi szétrúgja a nyűves négyes hátsóját! Nem lesz semmi baja! Engem nem versz át! Tökjös csávó!

Köszi


Válasz:

Én köszi a kommentet! :)

Hát, igen, most Vladinak volt alkalma több oldalát is megcsillogtatni.  ;)

Hűha, nálad gyorsan leeshet egy-egy szereplő népszerűségi indexe :DD 

Nana, ne feledd, hogy kezdtem a történetet 

 


2015.07.14. 20:16

32. fejezetet pótoltam

Igen, a könyvtárosok felismernek könyveket a borítójukról, de csak ha nagyon közkézen forgó könyvről van szó… ezek szerint a suliban ez igen olvasott darab :D

Na, most megleptél! Conradin, te kis drága! Eszembe se jutott, hogy felcsempészi magát a járgányra :)

Bitti! Új kedvenc! Úristen, ez még cukibb, mint a golymók :D

Nagyonédes ez az epizód, és örülök, hogy Conradin fejlődhet.

Dallamnak nevezna a varázslat megidézésének folyamatát, ez mekkora ötlet!

Na, észrevettem itt a piros-felháborodott hozzászólást, és izgulva ugrok a 33. fejezetnek.


2015.07.12. 19:14
Kristinácska

KINYÍRLAAAAK!!!  Mit tettél Vladikával!!!? És Earleeeeel!!!


Válasz:

Ez a legjobb bejegyzésed eddig XD Na, van mostmár kit utálnod? :D


2015.06.27. 23:30

Huhu! Van új fejezet! :D Áááh! Ez nagyon király rész volt!. 
Az első oldalon Sir Earle arckifejezése ékesebb minden szónál XD. Szerintem egész jól kezelte a helyzetet, ő nem olyan, akit hamar megtudnának tőrni! (azért remélem, gyorsan megmentik...és kiderül mi lett a lánnyal a hajóról) Hynes meg milyen csalódott volt a végén. De vajon ki lehet az a Milady?.....van egy olyan érzésem, hogy Hettie-ék úgy is összefutnak vele, szóval hamarosan kiderül. 
Ami pedig a rész második felét illeti, az is remek lett! Vladi úgy játszott a négy tanácsoson,mint egy hangszeren. Azok gyakorlatilag mindent kikotyogtak. A poén a citromos teával nagyon jó volt. Szegény fickót gyakorlatilag szemmel keresztűl döfték a többiek. 

A vége pedig: VLADI!!! NE!!!!!!!   Ezek a szemetek hidegre (vagyis kristályba) tették Vladit!   Valaki gyorsan kerítse elő Madam Ofeliát, vagy akár Susant és mentsék meg bátor kis madarunkat.


Válasz:

Örülök, hogy tetszett! ^^  Köszi a kommentet! 

Hűha... hát, terveztem egy jelenetet a kislánnyal -Abby-, de végül nem tettem bele a történetbe... lényeg, hogy ő Cerberosszal tartott, és úton van Vandau felé, szabadon. :) Lehet, hogy még felhasználom azt a részt.

A Miladyvel nemsoká találkozhatunk :) De előbb majd Vladi szála folytatódik ;)


2015.04.19. 18:43
dubh

A borító rémisztő... balsejtelmes... hátborzongató...

Hettie, hallgass a kis cukifiúra, biztos vagyok benne, hogy később lesz alkalmatok Szőrpipáért menni... AZTAPASZTA! Váááááááá! Nanneeeeeee! MICSINÁLEZAHIBBANTCSAJ! Na, egek, belém tetted az ideget :D Jól van, semmi vész, huhh...

:DDDDDDDDDDDDD Vladimir, a szívtipró! Háháháháááá! Ez jó, akármilyen komoly pofát is vágott Ralph, ezen állati jót röhögtem.

Hú, köszi ezut a harcot. Le van tisztázva: egyértelműen Hettie az erősebb kettejük közül! Okés. Nagyon izgi volt. Csak az idegesít, hogy Hettie egyedül Szőrpipa megmentésére. Ezt nem értem. Miért kell megint szétszakadnia a csapatnak? :(


Válasz:

Le volna tisztázva? :) Vladi valamivel tapasztaltabb harc terén, de ahogy mondta, visszafogta magát. Viszont nem biztos benne, hogy ha komolyan kellene Hettie-vel harcolnia, le tudná-e győzni. .. :P


2015.04.19. 18:28
dubh

Háh, Rinocéosz, ez jó :D  Nem elég nagy seggfej a mandorai hadügyminiszter, hogy őt utáld? :P Jó tudom, nem szerepelt annyit...


2015.04.19. 18:24
dubh

30. fejezet, na ez nagyon tetszett. A borító ígéretes volt, és igen, ez a fejezet nagyon ütött. Főleg a fájting! Szőrpipában mennyi szufla van. Tetszik, hogy használja is a lándzsát/dárdát/szuronyt (mittoménmiez) és nemcsak szurkálódzik vele. Kíváncsi vagyok, kiderül-e az is, hogy honnan ilyen profi, meg az is, miről beszélt a parancsnok. Ja, momdhattam volna, hogy demeglepődtem, hogy a parancsnok is érző emberi lény, de már rég kiderült, hogy szerencsére nem vagy híve a "kétféle lény létezik: jó vagy rossz"-sémának. A pia elkezdte lehámozni a hagymarétegeket a parancsnokról :D (igen, loptam a Shrekből a hasonlatot).

Mi is volt még, várj, megnézem. Jaj, igen, a kapitány meg megzombult :DDDDDD Ez még mindig vicces, ahogy a legénység reagál. Szőrpipa a végén - hihi, remélem, ezzel kapcsolatban lesz még valami kellemetlen jelenet közte és a parancsnok között később... :P És megérkezés Mandoriába, igen. Végre...

Na szóval, függetlenül attól, hogy Vladi méltánytalanul hanyagolva volt, ez egy nagy kedvencem ez az epizód.


Válasz:

Nem lehet mondjuk parfé? Azt mindenki szereti!

Hát, ahogy már írtam, szép lassan fog kibontakozni Earle története, majd meglátjátok! :) *gyorsan meg kéne már írni*

Vladi majd az elkövetkező fejezetekben fog villogni! ;)


2015.04.19. 18:00
dubh

Nnnna, pótolok... Megnéztem, a 28. fejezet volt az utolsó, amihez kommenteltem. Thát jön a 29. fejezet:

Végre Vladi-pótlás! Határozott, elegáns, rátermett, kreatív, úriember, zseniális. Tökéletes.

Mi is volt még, ja igen, Ralph, ahogy meghatottan elsírta magát, szinte vártam :D

Szőrpipa és Abby szövetkeztek, erre nem számítottam!!! Ott izgultam, hogy mi lesz, biztos voltam benne, hogy megszadizol minket, és Abby elmenekül, de Szőrpipa nem.

Az utolsó oldal mindent vitt. De komolyan. Azok a zserelések, azok az arcok és reakcók. Most, hogy előkerestem, megint ugyanúgy röhögcséltem rajta. :D


Válasz:

Nagyon helyes! ^^

Az utolsó oldal a nyomtatott verzióban színes lesz... csak úgy megsúgom :)


2015.04.07. 14:32
Kriszti

Boldog Nyuszit!

Látom van új fejezet, és húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, Hettie és Vldi. :DDDDDDDD Sokminden nem történt, és mégis! Imádtam ezt a fejezetet! Kivi vagyok, azért, mi lett volna, ha a másik nyer?

Óóó, és az előző fejihez sem írtam! Gomen, no baka...

Mi van Earlelel? (Hogy kell ezt írni??)  Mi volt az a szöveg? Mit csinált? Ne csináld már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miért akarják kinyírni egymást a Rinocérosszal? (Bocs, de ezt már nem mossa le magáról XDDD) Amúgy TE miért csinálod ezt? Mire elkezdenék utálni valakit, hirtelen "jófiú" lesz! Kérek egy karaktert, akit szabadon és feltétel nélkül utálhatok!!NA.

Amúgy most jól leálltál a rajzolással. Csak nincs valami baj?

Én meg nem is tudom, mióta nem írtam. 8( 

EMBEREK, ÍRJATOK, ÉS BIZTASSÁTOK A MŰVÉSZNŐT!!! EZ ÉLTETI!!!


Válasz:

Szia!

Köszi, hogy írtál, neked is boldog nyuszit, így utólag :)

Earle most kovászolódik egy darabig, és a története is szép lassan legombolyodik. 

Ne aggódj, lesz kit utálni! ;)

Nincs baj, csak akadályoztatnak itt mindenféle értelmetlen hülyeségekkel. Majd írok erről, ha adsz egy mailcímet. Feltételezem, a citromailed már nem él...

Na pusszancs!

 


2014.06.14. 15:21
dubh

Akkor jelzem, hogy fiatalosra rajzoltad, mert nekem pár évvel fiatalabbnak tűnik :D

Amúgy ezzel lehet, hogy most magamat is leégetem, de Meláknak mániája volt akkoriban, mikor még csak csoporttársak és haverok voltunk, hogy a lányok melléhez és fenekéhez beszélt... :DDDDD

"kicsi neki a... varázsereje" XDXDXD Gonosz! Vladinak mérhetetlen... a képessége!


2014.06.14 00:28
dubh
Hogy maradhatott minden a helyén a föld alatt? Mennyire vannak mélyen ezek, egek ura?!
Vladi milyen jó fejszámoló... (az évszámokon ledöbbentem rendesen, azta) és titkolódzó kis dög! Remélem, nem akarja sokáig visszatartani az infót arról a kijáratról.
"Levegő? Gondolhattam volna" XDXDXDXDXD Hú, de meglepődtem, meg minden! :P :D
Mi az, hogy Hettie kételkedik Vladi varázserejében, hát álljon meg a menet, hogyne van neki! Hátkéremszépen, csak rá kell nézni! Tessék, narancs lett a teszten, ugyehogy!
Jajj, hogy Vladi volt az a mágus, akit Joulissey említett a srácoknak? Dejó!
És Slepinir-re aszondani, hogy vadállat?!?! Hettie most nincs a kedvenc hősnőim között... :D:D:D:D Az az arc! Zseniális vagy Művésznő! :D:D:D: Ez jó, oroszlánszaga van XD
És Hettie-nek ezért nem volt elsőre szimpi Vladi, mert ők a "macska-madár" :D:D:D
Fürödjön meg - én - nem, a lány - azért magára is ráférne :DDDDD
Na, milyen klassz kincsestárat gyűjtött össze már a kislány. Tökjófej! Csípem őt. :D
Dejó ez a jelenet a 18. oldalon :D Hettie most arnyos, rendben, megbocsátok neki.
Ralph-nak jól áll ez a SiriusmegszököttazAzkabanból-külső, és még Hettie sem tud ellenállni neki, simán lebeszélte, csúcs.
Szerelmes csók! XDXDXD Ezt mondjuk nem feltételeztem, hogy kihagyod :D "Puszit puszit" Majdnem én is mondtam :) Háhá, ezt az örömködést, deédesek!
Jajjdejóvége lett, és Vlad milyen aranyos az utolsó oldalon! Szuper! Nagyon tetszett, most kivételesen nem az információáradatnak örültem a legjobban, hanem hogy ilyen pozitív töltete volt az egésznek. Azért az érdekes, mire készül az a barom azon a hajón, mit akar a kislánytól...?
Ja, és szerintem a borítón Conradin idősebbnek látszik, abban a zöld fényben olyan huncut mágustanoncnak tudom elképzelni, aki épp valami rossz fát tesz a tűzre... de hát ő nagyon nem ilyen persze :D
Köszi, most is nagyon jól szórakoztam, nagyon aranyosak voltak most mindannyian, és végre a Hettie-Sleipnir konfliktus is megoldódott, nagyonjó, most elkényeztettél bennünket :D

Válasz:

hát, Hettie-nek nem szoktam háttérinfókat írni. :) De különben is csak cinkelni akarja Vladit, hogy kicsi neki a... varázsereje. :D

Elég mélyen is vannak, meg mágiával védett rejtekhelyen. Olyanban, aminek bírnia kell a gyűrődést.

Szerinted Vladi nem volt szimpi Hettie-nek? Neked szimpi lenne valaki, ha kapásból a melledhez kezdene beszélni? :D

A "kislány" a hajón egyébként idősebb, mint Hettie...


2014.06.14. 00:28
dubh
Hogy maradhatott minden a helyén a föld alatt? Mennyire vannak mélyen ezek, egek ura?!
Vladi milyen jó fejszámoló... (az évszámokon ledöbbentem rendesen, azta) és titkolódzó kis dög! Remélem, nem akarja sokáig visszatartani az infót arról a kijáratról.
"Levegő? Gondolhattam volna" XDXDXDXDXD Hú, de meglepődtem, meg minden! :P :D
Mi az, hogy Hettie kételkedik Vladi varázserejében, hát álljon meg a menet, hogyne van neki! Hátkéremszépen, csak rá kell nézni! Tessék, narancs lett a teszten, ugyehogy!
Jajj, hogy Vladi volt az a mágus, akit Joulissey említett a srácoknak? Dejó!
És Slepinir-re aszondani, hogy vadállat?!?! Hettie most nincs a kedvenc hősnőim között... :D:D:D:D Az az arc! Zseniális vagy Művésznő! :D:D:D: Ez jó, oroszlánszaga van XD
És Hettie-nek ezért nem volt elsőre szimpi Vladi, mert ők a "macska-madár" :D:D:D
Fürödjön meg - én - nem, a lány - azért magára is ráférne :DDDDD
Na, milyen klassz kincsestárat gyűjtött össze már a kislány. Tökjófej! Csípem őt. :D
Dejó ez a jelenet a 18. oldalon :D Hettie most arnyos, rendben, megbocsátok neki.
Ralph-nak jól áll ez a SiriusmegszököttazAzkabanból-külső, és még Hettie sem tud ellenállni neki, simán lebeszélte, csúcs.
Szerelmes csók! XDXDXD Ezt mondjuk nem feltételeztem, hogy kihagyod :D "Puszit puszit" Majdnem én is mondtam :) Háhá, ezt az örömködést, deédesek!
Jajjdejóvége lett, és Vlad milyen aranyos az utolsó oldalon! Szuper! Nagyon tetszett, most kivételesen nem az információáradatnak örültem a legjobban, hanem hogy ilyen pozitív töltete volt az egésznek. Azért az érdekes, mire készül az a barom azon a hajón, mit akar a kislánytól...?
Ja, és szerintem a borítón Conradin idősebbnek látszik, abban a zöld fényben olyan huncut mágustanoncnak tudom elképzelni, aki épp valami rossz fát tesz a tűzre... de hát ő nagyon nem ilyen persze :D
Köszi, most is nagyon jól szórakoztam, nagyon aranyosak voltak most mindannyian, és végre a Hettie-Sleipnir konfliktus is megoldódott, nagyonjó, most elkényeztettél bennünket :D

Válasz:

hát, Hettie-nek nem szoktam háttérinfókat írni. :) De különben is csak cinkelni akarja Vladit, hogy kicsi neki a... varázsereje. :D

Elég mélyen is vannak, meg mágiával védett rejtekhelyen. Olyanban, aminek bírnia kell a gyűrődést.

Szerinted Vladi nem volt szimpi Hettie-nek? Neked szimpi lenne valaki, ha kapásból a melledhez kezdene beszélni? :D

A "kislány" a hajón egyébként idősebb, mint Hettie...


2014.05.03. 00:04
dubh

Na, a középső kettőt még nem volt szerencsém megszemlélni ezelőtt...

A lényeg, hogy az eleje lemaradt :DDDD Bemásolom:
 

"Nagyon pozitív töltettel volt tele az egész, és sok volt benne a móka, megjegyzéseim:
Köszi, hogy kaptunk egy kis infót, nemcsak a helyről, hanem arról is, hogy Vladi mi a nyavajatörést csinált eddig..."

A többit sikeresen bemásoltam az előző alkalommal...


2014.05.02 21:22
dubh

„ Fontossági sorrend megvan: Hettie végre nem sír. Hettie feneke jó. XD    Most egy hétig nem mos kezet…

Oké… Majd megmutatok egy vázlatot… Azután ködlött fel bennem, mikor anno a felkérésedre a meséhez vázlatokat csináltam, valamikor utánna kapartam papírra nemtommármikor… remélem, megtalálom… remélem, nem dobtam ki…

:D:D A kislány honnan húzta elő azt a sütit? A zsebéből? :DDDDDD

Nem szereti a krumplit?!?! Húúú, most akkorát csalódtam.

Kiskanál új felhasználási formája… A Robin Hood-ból tudjuk, hogy fájdalmas vele ölni, mostmeg, hogy nyitja a zárakat…

Fürgeféreg XD  Szivecske van az oldalán... Van az a szivárványt hányó pálcikaember, nmost az illene ide... XD

Milyen hevesen udvarol a kis drága, biztos nagyon magányos…

:D Cuki vége lett!


Válasz:
 

      

 


Válasz:

Amúgy válaszolok már... :D

Igen, a kislánynak van egy nagy zsebe a kötény alatt.

Nem szereti a krumplit, sok benne a keményítő és a szénhidrát. Nagyon egészségtelen. És ha odaég, az egész lakást beteríti fekete korommal... :P

Nem lehet kiskanállal zárat nyitni, de azért biztos ami biztos.

Mutimutimuti a rajzot! 


2014.05.02. 21:22
dubh

Fontossági sorrend megvan: Hettie végre nem sír. Hettie feneke jó. XD    Most egy hétig nem mos kezet…

Oké… Majd megmutatok egy vázlatot… Azután ködlött fel bennem, mikor anno a felkérésedre a meséhez vázlatokat csináltam, valamikor utánna kapartam papírra nemtommármikor… remélem, megtalálom… remélem, nem dobtam ki…

:D:D A kislány honnan húzta elő azt a sütit? A zsebéből? :DDDDDD

Nem szereti a krumplit?!?! Húúú, most akkorát csalódtam.

Kiskanál új felhasználási formája… A Robin Hood-ból tudjuk, hogy fájdalmas vele ölni, mostmeg, hogy nyitja a zárakat…

Fürgeféreg XD  Szivecske van az oldalán... Van az a szivárványt hányó pálcikaember, nmost az illene ide... XD

Milyen hevesen udvarol a kis drága, biztos nagyon magányos…

:D Cuki vége lett!


Válasz:
 

      

 


Válasz:

Amúgy válaszolok már... :D

Igen, a kislánynak van egy nagy zsebe a kötény alatt.

Nem szereti a krumplit, sok benne a keményítő és a szénhidrát. Nagyon egészségtelen. És ha odaég, az egész lakást beteríti fekete korommal... :P

Nem lehet kiskanállal zárat nyitni, de azért biztos ami biztos.

Mutimutimuti a rajzot! 


2014.04.04. 21:19
dubh

Jajjjdejóóóó! Köszi :D


2014.04.03 20:54
dubh

„ Tudom, hogy ne legyek már telhetetlen, de mikor lesz frissítés? :P  Izgulásban vagyok...


Válasz:

Nemsoká! Már finisben vagyok vele ... lassan...! :)


2014.04.03. 20:54
dubh

Tudom, hogy ne legyek már telhetetlen, de mikor lesz frissítés? :P  Izgulásban vagyok...


Válasz:

Nemsoká! Már finisben vagyok vele ... lassan...! :)


2014.03.04. 00:43
dubh

Ez most off, de a hosszú szavakról te jutol eszembe ASD... A világ leghosszabb szava: http://nemkutya.com/like/88968


2014.02.22 20:48
asd

„ Bocsi, keverem a két nyelvet. :( Viszont de, jól írtam a lényeget: ilyen végtelenül hosszú szó legfeljebb a németeknél fordulhat elő. Azt ugyan nem tudom, hogy a szereplőid milyen nyelven beszélnek (MI magyarul olvassuk azt, amit mondanak), de bár nem vagyok nyelvész, úgy sejtem, ennyire hosszú SZÓ ritkán akad egy átlagos nyelvben. Ez ránézésre, hallásra, akármire is MONDAT. Hacsak nem újmagyaros, mint a Mézga-családban... :)

No mindegy, nem ez a lényeg, hanem maga a föld alatti város, a maga összes csodájával, és persze a szereplők, kiemelve a feldühödött Hettie-t. :)


Válasz:

Oké, akkor átírom, ha ennyire szúrja a szemedet. :)


[212-193] [192-173] [172-153] [152-133] [132-113] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

 
NAPLÓ
Friss bejegyzések
2010.04.05. 21:29
 
ÜZENETEK/ NOTES
 
INFÓ RÉSZLEG
 
LINKEK/ LINKS
 
NAPTÁR
2024. Július
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168