Édua Képtára
INDEX
 
RAJZOK/ DRAWINGS
 
KÉPREGÉNY/ COMICS
 
FOTÓK / PHOTOS
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vendégkönyv/Guestbook
Vendégkönyv/Guestbook : Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Akkor engedelmeddel írok is valamit, mielőtt a depresszió mocsara elnyelne. Aprólékosan átolvasva az új fejezetet, felsorolom a kérdéseket és észrevételeket.

 

Jaj de jó, hogy végre működik a vendégkönyv! ... és próbálok leszokni a szmájlikról. azt mondták, idegesítő :P

Szóóóval, humorban az előző fejezet jobb volt, igaz, imádnivaló, ahogy Earle szinte felhorkan az igazgatőnő megjegyzésére. Meg kicsit sokat bagózik, nem? Azért néz ki idősebbnek, mint Vladimir? Ha jól tudom, csak egy évvel öregebb nála...leszedted a karakterleírásokat. :P Tedd vissza!!!!!

Ja, az is nagyon tetszik, hogy Hettie-t már megint a körözéssel csesztetik :D Valahogy ez KELL :D

Igazán nem sok minden történt, de érdekes ez a varázserő-beosztás (örülök, hogy nem ilyen százas-ezres mértékeket állítottál fel). Conradin ígéretesnek tűnik, ha azt vesszük, hogy alig két hete (?) tud csak varázsolni. Vagy ez nem befolyásolja a mágikus erőt? Az születéstől fogva állandó, vagy lehet edzeni? Meg naggggyon édes volt, ahogy ott küzdött a lámpalázzal. :) Apropó, mi is az ő eleme? Volt már erről szó? Ha a "Vulnerment " ilyen jól megy neki, akkor nyilván... de AZ meg  NEM ELEM!!!@.@

Hettie-n viszont meglepődtem, azt hittem, az övé nagyobb lesz, mint az igazgatőnőé... ő a főszereplő, vagy mi a szösz. Egyébként Conradin honnan tudta, hogy a narancssárga a piros és a sárga közötti szín? Szerintem tök ötletes volt, hogy Hettie éretlen banán színéhez hasonlítja Conradin kristályát. Ezt mindenki el tudja képzelni. Komolyan, egyáltalán nem zavaró, hogy nem színes a képregény. De azért ne bízd el magad!

Susan, hát ő még mindig olyan kis elkényeztetett kölöknek tűnik nekem, de valahogy szimpatikus. Sajnálom őt, é kíváncsi vagyok, ez a csapás, amit elszenvedett, hogy fog a jellemén változtatni. Ő állandó szereplő lesz? Izé, egyébként nekem az a benyomásom, hogy tetszik Earle-nek a hercegnő.:P De lehet, hogy csak túlságosan várom a romantikus szál(ak)at. :D

Joulissey is érdekes, ha belegondolok, elég kevés olyan művel találkoztam, hogy két vagy több szereplőnek is ugyanaz legyen a neve. Pedig ilyen az életben is előfordul. Na, persze, kivéve, ha Éduának hívnak valakit :D  Gondolom, előkerül majd Conradin apja is... vagyis ha meghalt, nyilván találnak majd róla valamit... szóval kicsit furcsa. De különben tényleg tökjó név, de sehol se találtam, Google-n se dob ki rá semmit. Te találtad ki? 

A lényeg meg majdnem kimaradt, szimpi a kis kölök, csak olyan kis szófosó okostojásnak tűnik, ahogy így előadja a dolgokat. :) Dehát ilyen is kell. Mindig bevillan Okoska törp, ahogy a többiek kihajítják a mezőre a bölcselkedései után :D

Még valami piszkálja a csőröm! KI az a professzor, akinek a szintje megközelítette a négyest? Ha jól emlékszem, Vladika említette valahol a 11-ik fejezetben, hogy tanított valamikor Ilvában. Hümm? Hümmm???

13-ik oldalon kristálylámpák világítanak a falon? És ugyanezen az oldalon mondja a kölök, hogy "Varázsló Tanács". Ez ugyanaz, mint a Varázsló Szövetség?

Igen, és még valami, amit már korábban is akartam kérdezni: dubh-nak válaszoltál ilyet, hogy " Van, aki megálmodik egy közelgő háborút, vagy természeti csapást, vagy a jövendőbelijét, esetleg a lottószámokat, valakinek a halálát, satöbbi.. " Valahogy a JÖVENDŐBELI-t szúrtam ki ebből a felsorolásból :DDD Feltegyem a kérdést? Vagy úgyse válaszolsz rá egyenesen és tisztességesen? :DDD

És, nem örülnék neki, ha Vladimirról kiderülne valami kiábrándító... de annak se, ha meghalna. :( Tudom, hogy direkt cukkolsz minket ezzel. :P Egyébként mindenkinek van "sötét oldala", például Hettie sem tökéletes, de valahogy olyan aranyos, hogy el lehet nézni a hibáit. :) Azt gondolom, Vladimirnak is sok mindent meg tudnánk bocsátani. Talán még több mindent is. De azért nem kell feszegetni a határt nagyon!!!!

Apropó, ha Hettie egy stréber kiscsaj, hogyhogy nem hallott még az igazgatónőről, ha ő olyan híres? A cibora akadémián nem kellett törit tanulnia? Én is kíváncsi vagyok, mi lesz ebből a dumálásból, főleg, hogy madam Olivia mit akar Hettie-től, meg hogy Hettie mit fog neki mondani. Már ha akar, biztos, hogy valamit ő is mondani akar neki. Ahogy dubh is írta, tényleg olyan Meggali-hatása van .:D Meg is lepődtem, hogy ilyen világos hajszínt választottál neki.

Egyébként miért csak Dubh meg én írunk ide? Meg néha Lina... Meg Thaur. 

Na, jó, azért mert kevesen vagyunk, ne hagyj cserben minket! :) Tudod, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít! ;)

Pussz és várom az új fejezetet! ÉN mindenképpen!


Válasz:

Örülök, hogy azért a sok-sok bug ellenére is tetszett az új fejezet :) Engem nem idegesítenek a szmájlik, de ha akarod, támogatom a leszokó-kúrádat. :)

A karakterleírások, hááát, nem is tudom, visszategyem-e őket. Max az életkort, meg hogy melyik fejezettől látható az adott szereplő. Belefutottam ugyanis abba a csapdába, hogy megírtam előre egy-egy szereplő személyiségét, ő meg cseszik ahhoz tartani magát :D Pl Susan... tök revolúcionista.

Apropó, Susan, hát igen, huszonakárhány évnyi elkényesztetettség után nem fog egy csapásra egy csapástól megváltozni. :P

És nem, Earle-nek azért több kell, hogy tetszen neki egy nő.:) Most, hogy mondod, hmmm, igen a sok bagózástól látszik idősebbnek ;)

A varázserőről még ki fog derülni egy-s-más, és ahogy Dubh írja, igen, lehet fejleszteni. A duci kölök is mondta.:) Joulissey, igen ezt a nevet én találtam ki.(c)

Ja, igen, Conradin is kente rendesen a vízfestéket, jól kidekorálta annak idején Lucyvel a falakat otthon :D Anyukájuknak biztos nagyon tetszett :) Na, szóval experiensz útján tudja, hogy a citrom és piros kutyulékából narancssárga lesz. :) És az eleme a "föld". (Ha érdekel, végül is nem titok: a "Vulnerment" összetett bűbáj, vagyis föld és levegő elementálok keveréke, ami gyógyító hatást fejt ki... vagy mi. A fehér mágiák általában föld és levegő, meg néha "fény" alapúak :P)

Az a bizonyos professzor? Hmmm.... IGEN, ön nyert egy egyhetes párizsit! :D

13. oldal: A varázsló Tanács, ja, a Varázsló Szövetség tanácsa. Végülis ugyanaz.:P És igen, kristálylámpák vannak a falon. Örülök, hogy kinézhetőek.

Vladi, hát, megnyugtatlak, egyelőre nem nyírom ki, de mondjuk erre tényleg kíváncsi voltam, ki mire szavaz. Velem pl előfordult, hogy inkább kívántam egy szereplő halálát, mint hogy kiderüljön róla, hogy áruló. Az olyan nagyon nagy pofon volt...

Hettie-nek, de igen, kellett törit is tanulnia, de Ciborában nemigen fektetnek hangsúlyt a mágusokra. Ha említették is madam OFELIA nevét a törikönyvben, valószínűleg azt nem kezdték részletezni, hogy hol született, szóval simán elsiklott fölötte. Tudod: egy olyan szereplő, aki valamikor valahol részt vett valami csatában... de voltak fontosabb évszámok meg események, amikre jobban oda kellett figyelni. Még akkor is, ha mágusról van szó.

Nemtom, miért csak ti írtok ide. Van egy helyes kis nézettség-számlálóm, ami jóval többet ír, mint ahány komment érkezik :P Szóval én sem értem. Nem szeretem ugyan az ilyen közönyt, dehát nem tudok mit tenni. 

És ne aggódj, amíg ötletem van, addig nem hagyom abba. :)

Köszi, hogy írsz, most is lassan egy hete, hogy fenn van az új fejezet, és most ezzel a hsz-sal valahogy megtörted a jeget. :D

 

Bejegyzés:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
  SúgóSúgó
2019.12.14. 21:15
Vendég
Jó az oldal!

2017.11.23. 09:02

Köszönöm szépen! :)


2017.11.22 09:15
Lovag Anatole Hongrois

„ Érdekes, remek művész vagy, gratulálok.

 


2017.11.22. 09:15

Érdekes, remek művész vagy, gratulálok.

 


2016.04.01. 18:30
Kriszti

Végre új fejezet! Végre Earle is visszatért! 

Vladi nagyon ottvolt! Imádom ezt a bunyót! A vázlatok érdekesek, jobb, hogy átírtad végül. Szegény nőcit mindenki molesztálja  (Viszont van valami, ami nem tetszik: a 14-ik oldalon elég csúnya lett a kastély. Még Vladika se ellensúlyozza.) 

És HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! Még valaki visszatért!  Igaz, van némi fals érzésem vele kapcsolatban. Ő tényleg AZ, akinek mondja magát? Aki Earle-lel beszélget.

Kicsit más karakternek tűnik a végső változatban a vázlatokban lévőhöz képest. A végleges jobban tetszik, nem olyan kis síró, picsogó liba. Majd ugye

kieszelnek valamit Earllel, hogy kiszabadulhassanak. Hm?  Mert, ugye ki fognak szabadulni? Ugye? UGYE???

De ki hallgatta volna ki őket? És hogyan? Gondolom, olyan halkan beszélgettek, hogy az ajtóban állók ne hallják, amiket mondanak, nem? És mi volt az a "mocsár", amiről Earle beszélt? Csak az esetleges hallgatózókat akarta ezzel szívatni? 

Hettieék jó soká érnek oda. Szegény Earle.( Conradin pedig őstehetség :) Cuki lenne, ha végül ő mentené meg a Világot.

Jó kis fejezet volt, remlem, nem váratsz olan sokat a következővel!

Üdv! 

Kriszti


2015.07.14. 20:33

33. részt pótoltam:

Vladié a főszerep!!!

De kis édes: „Önöknek is hozzak valamit?”

De lehangoló az a bútortörmelék a kikérdező-szobában…

„Mért pont az én példányomat kellett elégetni?” Ki ez a fószer, csípem :D

Visszaszívtam, rühellem.

Oké, már rég nem volt ilyen izgalmas the end, remélem, Vladi szétrúgja a nyűves négyes hátsóját! Nem lesz semmi baja! Engem nem versz át! Tökjös csávó!

Köszi


Válasz:

Én köszi a kommentet! :)

Hát, igen, most Vladinak volt alkalma több oldalát is megcsillogtatni.  ;)

Hűha, nálad gyorsan leeshet egy-egy szereplő népszerűségi indexe :DD 

Nana, ne feledd, hogy kezdtem a történetet 

 


2015.07.14. 20:16

32. fejezetet pótoltam

Igen, a könyvtárosok felismernek könyveket a borítójukról, de csak ha nagyon közkézen forgó könyvről van szó… ezek szerint a suliban ez igen olvasott darab :D

Na, most megleptél! Conradin, te kis drága! Eszembe se jutott, hogy felcsempészi magát a járgányra :)

Bitti! Új kedvenc! Úristen, ez még cukibb, mint a golymók :D

Nagyonédes ez az epizód, és örülök, hogy Conradin fejlődhet.

Dallamnak nevezna a varázslat megidézésének folyamatát, ez mekkora ötlet!

Na, észrevettem itt a piros-felháborodott hozzászólást, és izgulva ugrok a 33. fejezetnek.


2015.07.12. 19:14
Kristinácska

KINYÍRLAAAAK!!!  Mit tettél Vladikával!!!? És Earleeeeel!!!


Válasz:

Ez a legjobb bejegyzésed eddig XD Na, van mostmár kit utálnod? :D


2015.06.27. 23:30

Huhu! Van új fejezet! :D Áááh! Ez nagyon király rész volt!. 
Az első oldalon Sir Earle arckifejezése ékesebb minden szónál XD. Szerintem egész jól kezelte a helyzetet, ő nem olyan, akit hamar megtudnának tőrni! (azért remélem, gyorsan megmentik...és kiderül mi lett a lánnyal a hajóról) Hynes meg milyen csalódott volt a végén. De vajon ki lehet az a Milady?.....van egy olyan érzésem, hogy Hettie-ék úgy is összefutnak vele, szóval hamarosan kiderül. 
Ami pedig a rész második felét illeti, az is remek lett! Vladi úgy játszott a négy tanácsoson,mint egy hangszeren. Azok gyakorlatilag mindent kikotyogtak. A poén a citromos teával nagyon jó volt. Szegény fickót gyakorlatilag szemmel keresztűl döfték a többiek. 

A vége pedig: VLADI!!! NE!!!!!!!   Ezek a szemetek hidegre (vagyis kristályba) tették Vladit!   Valaki gyorsan kerítse elő Madam Ofeliát, vagy akár Susant és mentsék meg bátor kis madarunkat.


Válasz:

Örülök, hogy tetszett! ^^  Köszi a kommentet! 

Hűha... hát, terveztem egy jelenetet a kislánnyal -Abby-, de végül nem tettem bele a történetbe... lényeg, hogy ő Cerberosszal tartott, és úton van Vandau felé, szabadon. :) Lehet, hogy még felhasználom azt a részt.

A Miladyvel nemsoká találkozhatunk :) De előbb majd Vladi szála folytatódik ;)


2015.04.19. 18:43
dubh

A borító rémisztő... balsejtelmes... hátborzongató...

Hettie, hallgass a kis cukifiúra, biztos vagyok benne, hogy később lesz alkalmatok Szőrpipáért menni... AZTAPASZTA! Váááááááá! Nanneeeeeee! MICSINÁLEZAHIBBANTCSAJ! Na, egek, belém tetted az ideget :D Jól van, semmi vész, huhh...

:DDDDDDDDDDDDD Vladimir, a szívtipró! Háháháháááá! Ez jó, akármilyen komoly pofát is vágott Ralph, ezen állati jót röhögtem.

Hú, köszi ezut a harcot. Le van tisztázva: egyértelműen Hettie az erősebb kettejük közül! Okés. Nagyon izgi volt. Csak az idegesít, hogy Hettie egyedül Szőrpipa megmentésére. Ezt nem értem. Miért kell megint szétszakadnia a csapatnak? :(


Válasz:

Le volna tisztázva? :) Vladi valamivel tapasztaltabb harc terén, de ahogy mondta, visszafogta magát. Viszont nem biztos benne, hogy ha komolyan kellene Hettie-vel harcolnia, le tudná-e győzni. .. :P


2015.04.19. 18:28
dubh

Háh, Rinocéosz, ez jó :D  Nem elég nagy seggfej a mandorai hadügyminiszter, hogy őt utáld? :P Jó tudom, nem szerepelt annyit...


2015.04.19. 18:24
dubh

30. fejezet, na ez nagyon tetszett. A borító ígéretes volt, és igen, ez a fejezet nagyon ütött. Főleg a fájting! Szőrpipában mennyi szufla van. Tetszik, hogy használja is a lándzsát/dárdát/szuronyt (mittoménmiez) és nemcsak szurkálódzik vele. Kíváncsi vagyok, kiderül-e az is, hogy honnan ilyen profi, meg az is, miről beszélt a parancsnok. Ja, momdhattam volna, hogy demeglepődtem, hogy a parancsnok is érző emberi lény, de már rég kiderült, hogy szerencsére nem vagy híve a "kétféle lény létezik: jó vagy rossz"-sémának. A pia elkezdte lehámozni a hagymarétegeket a parancsnokról :D (igen, loptam a Shrekből a hasonlatot).

Mi is volt még, várj, megnézem. Jaj, igen, a kapitány meg megzombult :DDDDDD Ez még mindig vicces, ahogy a legénység reagál. Szőrpipa a végén - hihi, remélem, ezzel kapcsolatban lesz még valami kellemetlen jelenet közte és a parancsnok között később... :P És megérkezés Mandoriába, igen. Végre...

Na szóval, függetlenül attól, hogy Vladi méltánytalanul hanyagolva volt, ez egy nagy kedvencem ez az epizód.


Válasz:

Nem lehet mondjuk parfé? Azt mindenki szereti!

Hát, ahogy már írtam, szép lassan fog kibontakozni Earle története, majd meglátjátok! :) *gyorsan meg kéne már írni*

Vladi majd az elkövetkező fejezetekben fog villogni! ;)


2015.04.19. 18:00
dubh

Nnnna, pótolok... Megnéztem, a 28. fejezet volt az utolsó, amihez kommenteltem. Thát jön a 29. fejezet:

Végre Vladi-pótlás! Határozott, elegáns, rátermett, kreatív, úriember, zseniális. Tökéletes.

Mi is volt még, ja igen, Ralph, ahogy meghatottan elsírta magát, szinte vártam :D

Szőrpipa és Abby szövetkeztek, erre nem számítottam!!! Ott izgultam, hogy mi lesz, biztos voltam benne, hogy megszadizol minket, és Abby elmenekül, de Szőrpipa nem.

Az utolsó oldal mindent vitt. De komolyan. Azok a zserelések, azok az arcok és reakcók. Most, hogy előkerestem, megint ugyanúgy röhögcséltem rajta. :D


Válasz:

Nagyon helyes! ^^

Az utolsó oldal a nyomtatott verzióban színes lesz... csak úgy megsúgom :)


2015.04.07. 14:32
Kriszti

Boldog Nyuszit!

Látom van új fejezet, és húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, Hettie és Vldi. :DDDDDDDD Sokminden nem történt, és mégis! Imádtam ezt a fejezetet! Kivi vagyok, azért, mi lett volna, ha a másik nyer?

Óóó, és az előző fejihez sem írtam! Gomen, no baka...

Mi van Earlelel? (Hogy kell ezt írni??)  Mi volt az a szöveg? Mit csinált? Ne csináld már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miért akarják kinyírni egymást a Rinocérosszal? (Bocs, de ezt már nem mossa le magáról XDDD) Amúgy TE miért csinálod ezt? Mire elkezdenék utálni valakit, hirtelen "jófiú" lesz! Kérek egy karaktert, akit szabadon és feltétel nélkül utálhatok!!NA.

Amúgy most jól leálltál a rajzolással. Csak nincs valami baj?

Én meg nem is tudom, mióta nem írtam. 8( 

EMBEREK, ÍRJATOK, ÉS BIZTASSÁTOK A MŰVÉSZNŐT!!! EZ ÉLTETI!!!


Válasz:

Szia!

Köszi, hogy írtál, neked is boldog nyuszit, így utólag :)

Earle most kovászolódik egy darabig, és a története is szép lassan legombolyodik. 

Ne aggódj, lesz kit utálni! ;)

Nincs baj, csak akadályoztatnak itt mindenféle értelmetlen hülyeségekkel. Majd írok erről, ha adsz egy mailcímet. Feltételezem, a citromailed már nem él...

Na pusszancs!

 


2014.06.14. 15:21
dubh

Akkor jelzem, hogy fiatalosra rajzoltad, mert nekem pár évvel fiatalabbnak tűnik :D

Amúgy ezzel lehet, hogy most magamat is leégetem, de Meláknak mániája volt akkoriban, mikor még csak csoporttársak és haverok voltunk, hogy a lányok melléhez és fenekéhez beszélt... :DDDDD

"kicsi neki a... varázsereje" XDXDXD Gonosz! Vladinak mérhetetlen... a képessége!


2014.06.14 00:28
dubh
Hogy maradhatott minden a helyén a föld alatt? Mennyire vannak mélyen ezek, egek ura?!
Vladi milyen jó fejszámoló... (az évszámokon ledöbbentem rendesen, azta) és titkolódzó kis dög! Remélem, nem akarja sokáig visszatartani az infót arról a kijáratról.
"Levegő? Gondolhattam volna" XDXDXDXDXD Hú, de meglepődtem, meg minden! :P :D
Mi az, hogy Hettie kételkedik Vladi varázserejében, hát álljon meg a menet, hogyne van neki! Hátkéremszépen, csak rá kell nézni! Tessék, narancs lett a teszten, ugyehogy!
Jajj, hogy Vladi volt az a mágus, akit Joulissey említett a srácoknak? Dejó!
És Slepinir-re aszondani, hogy vadállat?!?! Hettie most nincs a kedvenc hősnőim között... :D:D:D:D Az az arc! Zseniális vagy Művésznő! :D:D:D: Ez jó, oroszlánszaga van XD
És Hettie-nek ezért nem volt elsőre szimpi Vladi, mert ők a "macska-madár" :D:D:D
Fürödjön meg - én - nem, a lány - azért magára is ráférne :DDDDD
Na, milyen klassz kincsestárat gyűjtött össze már a kislány. Tökjófej! Csípem őt. :D
Dejó ez a jelenet a 18. oldalon :D Hettie most arnyos, rendben, megbocsátok neki.
Ralph-nak jól áll ez a SiriusmegszököttazAzkabanból-külső, és még Hettie sem tud ellenállni neki, simán lebeszélte, csúcs.
Szerelmes csók! XDXDXD Ezt mondjuk nem feltételeztem, hogy kihagyod :D "Puszit puszit" Majdnem én is mondtam :) Háhá, ezt az örömködést, deédesek!
Jajjdejóvége lett, és Vlad milyen aranyos az utolsó oldalon! Szuper! Nagyon tetszett, most kivételesen nem az információáradatnak örültem a legjobban, hanem hogy ilyen pozitív töltete volt az egésznek. Azért az érdekes, mire készül az a barom azon a hajón, mit akar a kislánytól...?
Ja, és szerintem a borítón Conradin idősebbnek látszik, abban a zöld fényben olyan huncut mágustanoncnak tudom elképzelni, aki épp valami rossz fát tesz a tűzre... de hát ő nagyon nem ilyen persze :D
Köszi, most is nagyon jól szórakoztam, nagyon aranyosak voltak most mindannyian, és végre a Hettie-Sleipnir konfliktus is megoldódott, nagyonjó, most elkényeztettél bennünket :D

Válasz:

hát, Hettie-nek nem szoktam háttérinfókat írni. :) De különben is csak cinkelni akarja Vladit, hogy kicsi neki a... varázsereje. :D

Elég mélyen is vannak, meg mágiával védett rejtekhelyen. Olyanban, aminek bírnia kell a gyűrődést.

Szerinted Vladi nem volt szimpi Hettie-nek? Neked szimpi lenne valaki, ha kapásból a melledhez kezdene beszélni? :D

A "kislány" a hajón egyébként idősebb, mint Hettie...


2014.06.14. 00:28
dubh
Hogy maradhatott minden a helyén a föld alatt? Mennyire vannak mélyen ezek, egek ura?!
Vladi milyen jó fejszámoló... (az évszámokon ledöbbentem rendesen, azta) és titkolódzó kis dög! Remélem, nem akarja sokáig visszatartani az infót arról a kijáratról.
"Levegő? Gondolhattam volna" XDXDXDXDXD Hú, de meglepődtem, meg minden! :P :D
Mi az, hogy Hettie kételkedik Vladi varázserejében, hát álljon meg a menet, hogyne van neki! Hátkéremszépen, csak rá kell nézni! Tessék, narancs lett a teszten, ugyehogy!
Jajj, hogy Vladi volt az a mágus, akit Joulissey említett a srácoknak? Dejó!
És Slepinir-re aszondani, hogy vadállat?!?! Hettie most nincs a kedvenc hősnőim között... :D:D:D:D Az az arc! Zseniális vagy Művésznő! :D:D:D: Ez jó, oroszlánszaga van XD
És Hettie-nek ezért nem volt elsőre szimpi Vladi, mert ők a "macska-madár" :D:D:D
Fürödjön meg - én - nem, a lány - azért magára is ráférne :DDDDD
Na, milyen klassz kincsestárat gyűjtött össze már a kislány. Tökjófej! Csípem őt. :D
Dejó ez a jelenet a 18. oldalon :D Hettie most arnyos, rendben, megbocsátok neki.
Ralph-nak jól áll ez a SiriusmegszököttazAzkabanból-külső, és még Hettie sem tud ellenállni neki, simán lebeszélte, csúcs.
Szerelmes csók! XDXDXD Ezt mondjuk nem feltételeztem, hogy kihagyod :D "Puszit puszit" Majdnem én is mondtam :) Háhá, ezt az örömködést, deédesek!
Jajjdejóvége lett, és Vlad milyen aranyos az utolsó oldalon! Szuper! Nagyon tetszett, most kivételesen nem az információáradatnak örültem a legjobban, hanem hogy ilyen pozitív töltete volt az egésznek. Azért az érdekes, mire készül az a barom azon a hajón, mit akar a kislánytól...?
Ja, és szerintem a borítón Conradin idősebbnek látszik, abban a zöld fényben olyan huncut mágustanoncnak tudom elképzelni, aki épp valami rossz fát tesz a tűzre... de hát ő nagyon nem ilyen persze :D
Köszi, most is nagyon jól szórakoztam, nagyon aranyosak voltak most mindannyian, és végre a Hettie-Sleipnir konfliktus is megoldódott, nagyonjó, most elkényeztettél bennünket :D

Válasz:

hát, Hettie-nek nem szoktam háttérinfókat írni. :) De különben is csak cinkelni akarja Vladit, hogy kicsi neki a... varázsereje. :D

Elég mélyen is vannak, meg mágiával védett rejtekhelyen. Olyanban, aminek bírnia kell a gyűrődést.

Szerinted Vladi nem volt szimpi Hettie-nek? Neked szimpi lenne valaki, ha kapásból a melledhez kezdene beszélni? :D

A "kislány" a hajón egyébként idősebb, mint Hettie...


2014.05.03. 00:04
dubh

Na, a középső kettőt még nem volt szerencsém megszemlélni ezelőtt...

A lényeg, hogy az eleje lemaradt :DDDD Bemásolom:
 

"Nagyon pozitív töltettel volt tele az egész, és sok volt benne a móka, megjegyzéseim:
Köszi, hogy kaptunk egy kis infót, nemcsak a helyről, hanem arról is, hogy Vladi mi a nyavajatörést csinált eddig..."

A többit sikeresen bemásoltam az előző alkalommal...


2014.05.02 21:22
dubh

„ Fontossági sorrend megvan: Hettie végre nem sír. Hettie feneke jó. XD    Most egy hétig nem mos kezet…

Oké… Majd megmutatok egy vázlatot… Azután ködlött fel bennem, mikor anno a felkérésedre a meséhez vázlatokat csináltam, valamikor utánna kapartam papírra nemtommármikor… remélem, megtalálom… remélem, nem dobtam ki…

:D:D A kislány honnan húzta elő azt a sütit? A zsebéből? :DDDDDD

Nem szereti a krumplit?!?! Húúú, most akkorát csalódtam.

Kiskanál új felhasználási formája… A Robin Hood-ból tudjuk, hogy fájdalmas vele ölni, mostmeg, hogy nyitja a zárakat…

Fürgeféreg XD  Szivecske van az oldalán... Van az a szivárványt hányó pálcikaember, nmost az illene ide... XD

Milyen hevesen udvarol a kis drága, biztos nagyon magányos…

:D Cuki vége lett!


Válasz:
 

      

 


Válasz:

Amúgy válaszolok már... :D

Igen, a kislánynak van egy nagy zsebe a kötény alatt.

Nem szereti a krumplit, sok benne a keményítő és a szénhidrát. Nagyon egészségtelen. És ha odaég, az egész lakást beteríti fekete korommal... :P

Nem lehet kiskanállal zárat nyitni, de azért biztos ami biztos.

Mutimutimuti a rajzot! 


2014.05.02. 21:22
dubh

Fontossági sorrend megvan: Hettie végre nem sír. Hettie feneke jó. XD    Most egy hétig nem mos kezet…

Oké… Majd megmutatok egy vázlatot… Azután ködlött fel bennem, mikor anno a felkérésedre a meséhez vázlatokat csináltam, valamikor utánna kapartam papírra nemtommármikor… remélem, megtalálom… remélem, nem dobtam ki…

:D:D A kislány honnan húzta elő azt a sütit? A zsebéből? :DDDDDD

Nem szereti a krumplit?!?! Húúú, most akkorát csalódtam.

Kiskanál új felhasználási formája… A Robin Hood-ból tudjuk, hogy fájdalmas vele ölni, mostmeg, hogy nyitja a zárakat…

Fürgeféreg XD  Szivecske van az oldalán... Van az a szivárványt hányó pálcikaember, nmost az illene ide... XD

Milyen hevesen udvarol a kis drága, biztos nagyon magányos…

:D Cuki vége lett!


Válasz:
 

      

 


Válasz:

Amúgy válaszolok már... :D

Igen, a kislánynak van egy nagy zsebe a kötény alatt.

Nem szereti a krumplit, sok benne a keményítő és a szénhidrát. Nagyon egészségtelen. És ha odaég, az egész lakást beteríti fekete korommal... :P

Nem lehet kiskanállal zárat nyitni, de azért biztos ami biztos.

Mutimutimuti a rajzot! 


2014.04.04. 21:19
dubh

Jajjjdejóóóó! Köszi :D


2014.04.03 20:54
dubh

„ Tudom, hogy ne legyek már telhetetlen, de mikor lesz frissítés? :P  Izgulásban vagyok...


Válasz:

Nemsoká! Már finisben vagyok vele ... lassan...! :)


2014.04.03. 20:54
dubh

Tudom, hogy ne legyek már telhetetlen, de mikor lesz frissítés? :P  Izgulásban vagyok...


Válasz:

Nemsoká! Már finisben vagyok vele ... lassan...! :)


2014.03.04. 00:43
dubh

Ez most off, de a hosszú szavakról te jutol eszembe ASD... A világ leghosszabb szava: http://nemkutya.com/like/88968


2014.02.22 20:48
asd

„ Bocsi, keverem a két nyelvet. :( Viszont de, jól írtam a lényeget: ilyen végtelenül hosszú szó legfeljebb a németeknél fordulhat elő. Azt ugyan nem tudom, hogy a szereplőid milyen nyelven beszélnek (MI magyarul olvassuk azt, amit mondanak), de bár nem vagyok nyelvész, úgy sejtem, ennyire hosszú SZÓ ritkán akad egy átlagos nyelvben. Ez ránézésre, hallásra, akármire is MONDAT. Hacsak nem újmagyaros, mint a Mézga-családban... :)

No mindegy, nem ez a lényeg, hanem maga a föld alatti város, a maga összes csodájával, és persze a szereplők, kiemelve a feldühödött Hettie-t. :)


Válasz:

Oké, akkor átírom, ha ennyire szúrja a szemedet. :)


[212-193] [192-173] [172-153] [152-133] [132-113] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

 
NAPLÓ
Friss bejegyzések
2010.04.05. 21:29
 
ÜZENETEK/ NOTES
 
INFÓ RÉSZLEG
 
LINKEK/ LINKS
 
NAPTÁR
2022. December
HKSCPSV
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
<<   >>
 

Xtina Hungary - A legnagyobb Christina Aguilera fan site - KATT!    *****    Egy párkapcsolat elõtt, fontos tudni alapvetõ ismereteket a társadról.Ezért fontos a párkapcsolati elemzés. Rendeld meg!    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés, csak 5000 Ft. rendeld meg most és minden kérdésedet, + megbeszéljük!!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól. Keress,szeretettel várlak!Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek értelmezni azt,amit látsz.Várlak az oldalamom    *****    Simonyi ingatlan2023 Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.