Édua Képtára
INDEX
 
RAJZOK/ DRAWINGS
 
KÉPREGÉNY/ COMICS
 
FOTÓK / PHOTOS
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vendégkönyv/Guestbook
2012.07.18. 15:18 Idézet
Lina

Na, pont jókor vagyok jó helyen. ;-)
Mengéztem az új képeket: a Hermione-kép nagyon újszerű, eltérő az eddigi fanartjaidtól. Izgalmas lett. :-) A madarak pedig gyönyörűek. :-D

 


Válasz:

Igen, próbáltam valami újat alkotni, dee, azt iszem maradok a régebbi módszeremnél. Sok pepecs volt vele, és nem is lett olyan igazán, amilyet szerettem volna....

Azért köszi^.^


2012.07.18. 15:11 Idézet
Lina

Hát, Susan nem volt túl szimpatikus. Nem érdemli meg Ralphot, kérvényezem, hogy Hettie kapja meg! :-D
A húga viszont aranyosabbnak tűnt. :-)
És az új karakter - aki azért egyszer régen már feltűnt, ha jól emlékszem... - eddig szuper! (Látom benne Prospeert, de látom, hogy végül kicsit alakítottál rajta, meg mintha fiatalabb is lenne Prospeernél. De jó látni :-) )
Nagyon izgi volt megint a fejezet, tényleg nagyon felpörögtek most ezek a részek korábbi mesélős, utazós, infó-elcsöpögtetős alkalmak után. Várom a folytatást (meg picit Vladot... :-P), és izgulok nagyon. :-)

Megnéztem a képregényes tutorialt is, és nagyon érdekes volt! Én ugyan nem rajzolok, de így is tök izgalmas belelátni a kis alkotói műhelytitkokba! ;-)

Köszi a fejezeteket! :-)
Lina

 


Válasz:

Szegény Susan, ne ítéld meg ennyiből. :)

A Szitakötőt látták már egyszer, futólag, de Earle még konkrétan nem szerepelt. Örülök, hogy tetszik a dizájn :)

Én meg köszönöm a sok kommentet!


2012.07.18. 14:57 Idézet
Lina

Na, most meg véget ért a 12. fejezet is...
Zseniális volt a címlapja, nagyon-nagyon tetszik a kép!
Maga a történet meg pörgött, két pillanat alatt a végére is értem. Örülök, hogy Conradin is egyre ügyesebb, az oroszlánná változás pedig csúcs volt! :-D Édes, ahogy Conradin élvezte a megmentő-szerepet. ;-)
Én még nem nyugodtam meg száz százalékosan Vlad ügyében. Hol van, és mit csinál? Hm...

Lina
 


Válasz:

Igen, mostmár próbálom Conradinnak valamelyest fejleszteni a személyiségét... eddig nem sok jelemző vonást adtam neki :P


2012.07.18. 14:38 Idézet
Lina

Atyaég a 11. fejezet de felpörgött! Jó, nem volt váratlan, mert már sokat utazgattak viszonylag békésen, de akkor is, hirtelen ért a támadás. És most még Vladért is aggódhatok! (Bár biztos tudod, hogy a népes rajongótábora megkövezne, ha valami komoly baja esne... :-P)
Egyébként mintha most láttuk volna először Hettie-t az oroszlánbőr nélkül, meg az oroszlánbőrt önmagában. Tök jól nézett ki, amikor felvette! Meg édes volt, ahogy álmodozott. :-)
Csak aztán jött a sok izgalom és aggódás. pedig azt hittem, csak ezt a fejezetet olvaosm el most... (Én naiv...)

Lina
 


Válasz:

Vladi benne lesz a következő fejjezetben. De azért még lehet aggódni- ha nem is őmiatta.

A kövezéstől meg nem félek...

 


2012.07.18. 14:08 Idézet
Lina

Na, akkor "Lina pótolja elmaradását" 1. rész következik: 10. fejezet

Hettie álma nagyon izgalmas volt. Remélem bosszút állt a... nem-túl-kedves pasikon. És persze az is világos, hogy miért olyan gyanakvó. Meg amúgy is: ha Hettie és Vlad simán egymásba szeretne, akkor (mi maradna nekünk Vladból?) túl egyszerű és talán még túl romantikus is a történet. Jobb ez így: van min kuncogni.
Nagyon bírom ezt a hármast! És a végén Hettie naplója meg Vlad megjegyzései külön szuperek voltak! :-D

Köszönet, és jövök még ;-)
Lina
 


Válasz:

Helyes! ^^ 

Bosszút állt, igen, majd arról is lesz egy rövid sztori. :)

Örülök, hogy tetszett a napló. Eredetileg tök más lett volna, de aztán le lett szavazva az első verzió. :D


2012.07.14. 13:17 Idézet
Kriszti megint

Na, megint nem válaszoltál mindenre. :) Szörnyű alak vagy.

Aha, nincs párnázó bűbáj, buborékot használnak helyette ;) Egyébként mi számít "praktikus" varázslatnak? Tudom, hogy már említetted, de nem kérdeztem még rá.

Igen, és még azt akartam kérdezni, a térképen mik azok a kikockázott "városok"? (Nincs neve, csak kockák vannak "odaírva".)

És hettie összejön Earle-lel? 8D

 


Válasz:

-Praktikus varázslat pl  a piszokeltüntetők, ruhahajtogatók, zoknipárosítók, stb, na, szóval olyanok, amikről a mugli háziasszonyok ábrándoznak, hogy egy pálcamozdulattal meg lehet oldani, és meggyorsítja a házimunkát. Meg pl a ruhanövesztés-foltozás, a széklábak összeragasztása... remélem, érthető...

A kikockázott városok, amik csak úgy vannak, de lusta voltam nevet adni nekik, mert amúgy nem fontosak a sztori szempontjából. Csak kell a látszat, hogy azért lakott területről van szó.

NEM!


2012.07.10. 20:17 Idézet
Kriszti

Látom, azért csak szorgoskodsz. :)

Hettie-nek nemsoká szülinapja lesz :D A többiekét is kiírod majd? :) Mostmár kezdenek elvonási tüneteim lenni, úgyhogy lebombázlak egy kicsit:

A térkép nagyon jó. Gyalog mennyi idő lett volna, míg eljutnak Ilwába onnan, ahol voltak? Gondolom, repülővel jóval gyorsabb lesz. 

BTW, Ilwa, nagyon kíváncsi vagyok, megtalálják-e Joulissey-t. És ha igen...? :D Valami azt súgja, túl egyszerű lenne, ha ő volna Conradin apukája. Meg egyáltalán, nem arról volt szó, hogy meghalt? Vagy Conradin rosszul tudja? Megőrjít ez a nyári szünet, miért nem haladsz vele? Miért kínozol?

Amit Dubh is említett, nekem is tetszik, hogy Conradin egyre vagányabb. Nagyon aranyos.... remélem, ő nincs a halállistádon.

És Earle? Összejön Hettie-vel? Tényleg ő a nagy Ő??? Furcsa, idősebbnek néztem, de látom, hogy csak egy évvel idősebb Vladimirnál. 

Na, és Vladimirrel mi van?????? Hová tűnt????? Miért???? Róla azt is el tudnám képzelni, hogy visszament Ralphnak segíteni, vagy ilyesmi. Van teleportáció  ebben az univerzumban? :)

Luise pedig tök szimpatikus csajnak tűnt első pillantásra. Neked ez a mániád, hogy a szimpi szereplőket rögtön kivégzed? Szegény kis Lucy-t is nagyon bírtam az alapján a pár megnyilvánulása alapján. Nagyon kis "tökös" csaj lehetett volna belőle. Van neked szíved??? 

Még valami: Hettie hogy lehett olyan hülye, hogy egy csata kellős közepén elhasználja minden erejét??? Azért lehett volna több esze, mert eddig nekem nem tűnt egy hülye libának. :P Nem ÉREZTE, hogy fogy az ereje? És ha igen, nem tudta már leállítani a bűbájt, vagy mi? Ez nekem kicsit homályos. Tudom, máskülönben Earle nem tetszeleghetne az életmentő szerepében, de akkor is, ezt tessék megmagyarázni!

Hát, most ennyi!

Pucca, remélem, nincs már sok hátra a következő részig!


Válasz:

Hát igen, nem megy a teljes tétlenség.

Igen, majd szép lassan mindenkiről megcsinálom a leírásokat... csak remélem, csinálnak már valamit a gportallal, hogy jobban lehessen képet szerkszteni, Hettie-nél is elég xar a kiírás. :P Na, mindegy.

Igen, repülővel valóban gyorsabb, Ragda Kastélyból Ilwába gyalog beletelt volna pár hétbe- azért is örült Vladi annyira, hogy Ilwa még jó messze van. Dehát, mint tudjuk lekopott... egy időre :)

A 16-ik fejezetben eljutnak Ilwába... hű, de soká lesz az még fenn! Még a 15-ik zárójelenetét próbálom kiszenvedni :P Mármint úgy, hogy nekem is tetszen.

Egyébként Vladi benne lesz a köv fejezetben. Nem mondtam?... vagy csak Dubhnak írtam? Na, akkor most mondtam :)

Mi az, hogy a szimpi szereplőket kivégzem???? Vladit tán kinyírtam??? Lucy viszont tényleg megfordult a fejemben, hogy nagyon elhúzta volna a sztorit. Úgy értem, sokkal eszesebb, mint Conradin, és sokkal hamarabb rájött volna dologkra. Szóval nem... túl okos volt. :P 

Hettie hülyesége, na, igen, ezt fel akartam vezetni a 13-ik fejiben, de aztán vágásra került. Majd visszatérek rá. Egyébként nem érezte, csak mikorra már késő volt, és nem bírta a bűbájt megszüntetni. (Gyk: mert különben lehuzantak volna. Itt nincsenk olyan HP-féle praktikus varázslatok, így párnázóbűbáj sincs.)

Teleportáció? Még nem gondolkodtam rajta, de lehet. Mindenesetre egyelőre nem keverem bele a sztoriba. De Vladi akkor sem tud teleportálni.


2012.06.13. 14:18 Idézet
dubh

Köszi a térképeeet! Nem, bocsánat: KÖSZIIIIIIIIII A TÉRKÉPEEEEEEEEEEEEET!  De tényleg, semmit se tudok betájolni pusztán leírásból, látnom kell, és annyira klasszul megcsináltad. Szépecske. ÉS a Fjordon jót kacagtam. És hálás vagyok, hogy egyik folyóból sem csináltál országhatárt - legalábbis úgy láttam, vagy mellette fut a választóvonal, vagy csak átmegy rajta... És a Nagy Falról lesz szó? Kíváncsi vagyok, mi lehet a sztorija... csak kalózok ellen épült?

 

Ja, és Megnéztem, az új szereplőkről raktár-e már fel képeket, láttam, a miniatűrök már kész vannak, szal izgatottan várok :D   De azt akartam igazából ondani, hogy Ralph szerelése is tökre tetszik. A színes rajzon nagyon vagány abban a hacukában, meg a karddal :D


Válasz:

Lesz ezekről szó, de nem annyira érdekes, meg nem titok.

 A Nagy Fal, akárcsak a kínai, ez is a fosztogatók ellen épült. Ahogy mondtad, kalózok, barbárok meg egyéb romboló elemek ellen.

Nem, a folyók nem védenek eléggé egy esetleges betörés ellen. A határvonalak leginkább hegyek mentén vannak, míg a folyók legfőbb funkciója a közlekedés és áruszállítás lebonyolítása. Mivel -még- nincs vonat, a folyami hajózás a leggyorsabb. 


2012.06.08. 21:31 Idézet
dubh

Végre, akkor ma jó hír és ért engem... Rámfért. Örülök, hogy mondtam valami értelmeset - nyugodtan. ASD meg szerintem már hozzászokott, hogy ihletet ad :D

DeviantArt, aha, oké - köcce :D    Igen, az egyikünk szó az szerintem közismertebb, de nem fogom közvéleménykutatássá zülleszteni a dolgot. Ezt nem tudtam, hogy "ízesíteni" akarod a városba került szereplőunk nyelvét, vagy mi a szösz, mert még nem hallottam... Szorri-szorri-szorri

Jó, akkor várom Vladit, egyem a zuzáját nokedlivel! De azon a 3 plusz oldalon végig ő legyen :P


2012.06.07 00:09
dubh

„ Ohhó, hát bocsi - nekem ez szokatlan szó, hogy "egyikőnk" - online szótárakban se találom - holnap, ha lesz rá módom, megnézem a könyvtárban a rendelkezésre álló értelmező szótárainkban... De ha csak én vagyok mŐveletlen, akkor bocsánat!!! :P

Nem jut eszembe az idézet, amit gimis jópajtársunkkal választottunk a ballagási fénykép ajándékozásakor. De ő is ilyen, mint te, van tehetsége és csinálja is a dolgát - de annyi önbizalma van, mint egy halvaszületett disznódelfinnek... És az idézet arra próbált rámutatni, hogy sajna túl sok igazán érdemes embernek van minuszban az önbizalma, de a feleslegesek többségének meg túlteng... Ami érthetően nem túl jó, ha kulturális állapotunkat tekintem :D

Nem emlékszem, valaki kritikai megjegyzésében azt is felvetette, hogy szerinte valami animefigurákra hasonlítanak az alakjaid... Lehet, nem is mondtad a nevét... De mintha többen is hozzászóltunk volna (talán csak azért mondta, mert megtekintette a fanart alkotásaidat)...

Ja, hogy ezt szakmailag így mondják, hogy pattern... Mostmár ezt is tudom, hogy ez mi :D   Nnna, de hogy csináltad a képalkotást? Rágugliztál valami mintára, vagy te ollóztad össze a tapétát és azt formáztad? Jajj, nem tudom érthetően megkérdezni...

Két dolog: 1.  HOL VAN VLADIEEEEEEEEEEE?! - 2., és ezt zárójelbe teszem, mert tényleg nem tünt fel, úgyhogy nem zaklatlak vele: (rövid volt) :D

 


2012.06.05 17:45
dubh

„ Szóval, a DA oldalán már elnézést kértem, de természetesen itt is szóvá tenném: nem volt szándékos, nagyon is vártam az új fejit, csak nem sikerült 40 perccel ezelőttig alkalmat találnom rá, különböző okokból kifolyólag. (De nem csak ezzel maradtam el kifejezetten, szóval másra sem jutott idő.) SZÁNOMBÁNOM - főleg mert oltárijó lett!

Anno valahol a 3-4-ik fejezet környékén jöttem rá, hogy jobb, ha olvasás közben jegyzetelek. Ha valami meglátásom, kérdésem van, akkor leírom. Ezt utána persze finomítom, és az olyan papírra vetett észlelést, mint az "ASZTA" meg "LÁV" kifejtem bővebben, ha az üzenőfala írok. Engedtessék meg nekem, hogy ezen alkalommal a nyers vázlatot másoljam be ide:

Luise aranyos - nagyon
riszpekt a részletekért
a lányok szobája - a padló és a fal - hogy csináltad? (oltárijó)
6. o. - OKÉ, GYÚJTHATOD! XD XD XD
neeeeeeeeeeee, LUISE!!!
11. o. - hupsz: "egyikőnk"
15. o. - óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó - nem, ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ (elámul, majd hálát rebeg Édua szüleinek, hogy ilyen remek géneket hoztak egy kupacba össze)
24. oldal - HÁHÁHÁHHÁÁÁÁÁ - és nem mellesleg Conrie cukipofa amikor elképed + juhhhhé, és itt van Ő
28. oldal - még több "Ó"

Earle - csúcs, ahogy Kriszti is mondja, király - alig várom, mit alkot majd még :D   De most komolyan, itt vihogtam, és közben kénytelen voltam csokit bontani :D  A 15. oldal után muszály voltam levezetni a feszültséget egy kis hamizással :D

Kedves olvasók, kik nem hagytok életjelet magatokról - oké, nem szerettek gépelni, de biztos vagyok benne, hogy a mai lájkmánia és divat iramában nagy részetek imád a pipára kattingatni - már legalább azt tegyétek meg. Különben Kriszti sünös átka érjen utol benneteket...

Ja, és eszembe jutott valaki, aki valamikor régen olyasmit gondolt, hogy Édua technikája nem egyedi - HÁTT LÁSSÁL MÁR A SZEMEIDDEL! Aki meg még egyszer beszól az alkotó stílusával avagy kreativitásával kapcsolatban, mármint tényleg oktalanul lefitymálja, nem pedig építő jellegű kritikával él, arra az előttem lévő hozzászóló emésztésre vonatkozó átka súlytson le, de a "SÜN" szó utolsó betűjét "L"-re cserélve...

És tényleg annyira tetszett az epizód, emg úgy örültem Earle-nek, hogy két (a rajongókat általában izgató) dolog már csak e sorok gépelésekor jutott eszembe - ezeket meg se említem... :D


Válasz:

Ugyan már, nem kell, ha nem ér rá valaki, nincs mit tenni. Azok ...cseszik föl az agyam, akik feljárnak ide, de, ahogy Krisz is írta, soha nem veszik a fáradtságot, hogy valami éltjelet adjanak.

A falat, hát, tudod, az volt a legtöbb idő, mire minden mintát ugyanolyanra megrajzoltam a lányok falán.... á, nem, csak sima "pattern".:D

Mi van a 11-ik oldalon? Átnéztem többször is, de nem értem... :/ Mi a baj azzal a szóval, hogy "egyikőnk"?

Hát, ahelyett, hogy tudok rajzolni, jobban örülnék kicsit több talpraesettségnek és önbizalomnak :P

Ki mondta, hogy nem egyedi a stílusom? :D Sok mindent mondtak, de ilyenre nem emlékszem. Na, mindegy, jobb is.

Mi az a két dolog, amit nem melítettél? :D Ha már szóba hoztad, tessék mondani!:DD 


Válasz:

 

Hát, Asd mindenesetre nem szólt érte.... Vagy úgy kell írni, hogy "egyikünk"? :P Mióta az eszemet tudom, így használom. :P Na, mindegy, HETTIE- nek TÁJSZÓLÁSA VAN ÉS KÉSZ! :D

asszem magyarul sablonminta a pattern. :) Grafikus programokban, asszem még Paintben is van ilyen kisvödör-ikon, amit át lehet állítani, hogy egy állandó (vagy végtelenített) mintát "löttyintsen" a kijelölt területre. :D Netről nagyon sok szép ilyen mintát le lehet tölteni. Párat innen szedtem: http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=pattern+photoshop#/d1uigoj  Á,én lusta disznó vagyok ahhoz, hogy ilyeneket csináljak :P

Már Asd-nek mondtam, de neked is szólok, hogy VIGYÁZZ, MERT LOPNI FOGOM A SZÖVEGEIDET! :D "halva született disznódelfin" 8D

Vladi benne lesz a köv fejezetben... elég felpaprikázott hangulatban. És az hosszabb is lesz, mint ez. :) Hmmm, három oldallal.


Válasz:

Tudod, mit? kijavítom a kedvedért, hogy ne szúrja a szemed. :)

Az nem "plusz" oldal lesz, hanem annyival lesz hosszabb :D


2012.06.05. 14:50 Idézet
Miss Mowat Krisztike

 

Hogyhogy még senki nem írt? Pedig már napok óta kinn van az új fejezet!

Szóval:  

Ja, és még:

Rakjad kifelé a következőőőőt!! Earle kiráááály!....  

És vannak, akik nagyra értékelik ám a munkádat! Azokkal foglalkozz, akik szeretik a műveidet, és várják a folytatást!

Akik meg nem képesek soha egy kib@szott szót se írni visszajelzésként, azok SZ@RJANAK SÜNT MIND AHÁNYAN VANNAK!!


Válasz:

XDD Ehhez nincs is mit hozzáfűznöm :D


2012.05.10. 20:24 Idézet
dubh

Hát, egy darabig biztos nem mutizom, mert melóból szoktam beszkennelni (jujj, most lebuktattam magamat, ejj) és a felújítások miatt nincs most a fénymásoló beüzemelve... Úgyse nagy durranás, és nem is hasonlít. :D


2012.05.09 14:25
dubh

„ :) Biztos aszitte, hogy de azért még beleteszed utólag... Krisz! - ott volt Petőfiékkel, nem láttad? :P

X) Áthoppanáltak a halálfalókkal! ... És még egy generáció leérettségizett téves infókkal a fejében, miszerint eltünt, mint szürke szamár a ködben...

Vlaaad! Gyere a fény felé!!! Addig csinálunk egy külön képregényt, amíg Édua drága mellőz téged! :P

Te meg ne beszélj ilyeneket, hogy "feladni" - meghülyülök... Tessék szépen küzdeni, minden művészléleknek ez a sorsa! Na! Szeretném látni az illusztrációidat a magazinokban meg könyvekben, mint a druszádéit... Különben csak te nem kapsz majd mogyoróvajas szenyát, ha jöttök... :P


Válasz:

még Aranyt is besuvasztom, bár ő erősen mugligyanús. 

Apropó, mi van már azokkal a képekkel? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy képzelted el Earl-t. :D Meg mostmár a képregényre is. Na, naa?

A mogyoróvajat meg nem szeretem: egyszer kaptam egy üveggel és annyit benyaltam belőle, hogy rosszul lettem. :P

 


2012.05.08. 13:17 Idézet
dubh

Áááá - láttad a jómadarat. :D  Oké, Earle a tiedé, enyimé Vlad, és nézd meg mégeccer, mert Édua nem ebbe a fejezetbe ígérte bele a titokzatos szerelmedet :P

Sose fogom megbocsátani magamnak, hogy nem találtam meg a latin nyulat... (bocs a lopásért)... Bakker, mekkora blama... Asszem ezért külön jutalom járna annak, aki a megoldások közzététele előtt rábukkant... (És köszönet érte, mert legalább láttam az "előtte" állapotot :P  )


2012.05.07 21:46
dubh

„ Nade, még nem is láttad a jómadarat, máris dobod Vladot? Azt hiszed gyávaságból maradt el?! Nem! Megérezte a harcosok közeledtét, és rohant az árvaházba megmenteni az ártatlan gyermekeket, aztán az állatovodát is kimenekítette, és épp vissza akart menni Hettiélért, mikor rajtaütöttek a katonák! Tudd meg! :)

Édua - természetesen igazi rajongóhoz híven panaszkodok a rövidségre, ne vedd zokon, a pl. Jóbarátoknál vagy a Game of Thrones-nál is ezt csinálom... Másodjára meg: VÁÓÓÓ! Tökjó volt! Eksön!

 

Te, hogy került Petőfi Ragdába? Eltünt az ütközetnél és a tér-idő koontinum megnyilt, átpottyant a világodba? :P
 
Amin meg felvihogtam: "JUHHÚ" - fergeteges! És jó látni, hogy Conradin egyre vagányabb lesz.
És igen, hiányzott Vlad! Mostmár naon hiányozik...
Köszi!

2012.05.07 20:11
Krisztin a

Halli!

Az új fejezet 10-ből 5 pont, de csak azért mert kellőképpen akciódús volt, és végre egyértelművé vált, hogy mi volt az oroszlán az első fejezetben. Mondjuk nem kellett sok zsenialitás hozzá, hogy bárki kitalálja, ki az, de a "hogyan" mostmár tisztázódott. :) 

Vladimir nincs sehol!!!! 5 pont a mardeká... vagyis, ez büntetőfelada... szóval ez az egyik kifogásom.

Másik: hol van Earle? Nem úgy volt, hogy ebben a fejiben lesz? 

(Apropó... Dubh, hosszas tűnődés után... tied lehet Vladimir! )


Válasz:

De jó, hogy minden egybe került... :D

Na, szóval, Dubh, köszi megint. A kommentjeid nagyban hozzájárulnak, hogy ne adjam fel... 

Hát, igen, Petőfi és a halálfalói Segesvárról áthoppanáltak ide. Ezért nem találják a maradványait. Ezzel megoldottam egy kétévszázados rejtélyt. :D 

 Vladot még hiányolhatjátok egy darabig.

Krisz: valamit elnéztél, mert a 13-ba ígértem. Nem ebben van, de ha láttad a vázlatokat, minek kérded? ... :P


2012.05.05. 13:14 Idézet
E-chan

Miért, hogy örülnek majd augusztusban, mikor találnak egy- egy "eltévedt" összeolvadt csokinyulat , vagy tojásXD De, egyébként anno az én szüleim is eldugták a csokinyuszikat az udvarunkon, ami kb 170m2-es volt, és áprilisban már félméteres volt a fű, meg a nárcisz, meg egyéb dzsumbuj. De mindet megtaláltuk a tesómmal. Egy se menekült! :D

Ne aggódj, hétfőn, frissítéskor kiírom, hol vannak a nyuszik. :) 


2012.05.05 11:02
dubh

„ Váááááááááá! E-chan - a gyerekeid érdekében remélem, erről azért majd leszoksz :P   Mikulásik rohadnak majd az eldugott csokitojások az udvarotokon, mert a porontyok nem fogják megtalálni őket :P


2012.04.24 20:51
Kriszti

MEGTALÁLTAM A "LATIN" NYULAT! O.O AZANNYA!!! 


Válasz:

Gratula. Köszi, h. nem írtad ki, mi az. :)

 


2012.04.20. 13:09 Idézet
dubh

Ne idegesíts :DDDD 3-4 éve...most barkóbázhatok...

Semmi különös, csak megpróbáltam elképzelni, hogy milyen lehet ez a pofa, aztán rájöttem, hogy végtelen a lehetőségek száma... elvégre rólad van szó :D

Azért én kíváncsi vagyok, pünkösdre mit találsz ki :P


Válasz:

Hűha, pünkösd...Most megnéztem, az május 28.  még odébb van. Hát, akkorra nem terveztem semmit, de a köv fejezet addigra remélhetőleg meglesz :)


2012.04.19. 13:39 Idézet
Édua

Egyébként kíváncsian várom azt a fanartot :)


2012.04.16 15:45
dubh

„ !!! Micsodaaa?! Ááááá, én is meg akarom nézni! Bár még most nem szabad, mert épp egy olyan fanartot készítek, ami az ő karakterének titokzatosságával foglalkozik, mostmár nem is keresek addig, mig be nem fejezem, különben, ha megtalálom, még befolyásolna...

 

Édua - a nagy izgalmak közepette el is felejtettem: köszi, hogy kiszínezted a spoilerezésemet, tökhülye vagyok, eszembe nem jutott elrejteni, majd agyoncsaphatol érte. A másik meg: istenkirály ötletnek tartom Hettie csészében tükröződő arcát! Annyira jól kivitelezted, hogy állatijó, na :D  Írigylem, hogy mindig fel tudod valami újdonsággal dobni a képi világot.

És mostmár figyelek a színekre...


Válasz:

Szerintem láttad már. Kb 3-4 éve. Csak más volt a neve. :) És egy másik műben szerepelt...

Nem baj, igazából úgy látom, nem sokan törik magukat a keresgéléssel. :(


2012.04.16. 14:49 Idézet
Krisz

ÁÁÁ, MEGTALÁLTAM EARLE-T! NAGYON ÁLLAT!

(remélem, jó színt raktam a spoilerre!) ... Most örül a fejem!!bibibííí! :DDDD


Válasz:

Ügyi vagy.... 

(Este chat!)


2012.04.11. 21:04 Idézet
dubh

Még mindig  csak 7 van meg, majd hétvégén nekifekszek, úgyis le kéne menteni még pár dolgot.

Á, mit izgulódunk, Vladot nem lehet ily könnyen eltenni láb alól, ő tökös :D


Válasz:

Majd meglesznek.:) 

Nem is kell izgulni, már úgyis tudom, mi lesz vele. Azt elárulom, hogy a fülét biztos nem veszíti el.


2012.04.11. 14:07 Idézet
Krisz

NEEEE, VLADIII!!! ÉDUA, HA KINYÍROD, KINYÍRLAK!!! De várjunk csak! Nem azt írtad korábban, hogy nem ölöd meg? Dehogynem! 

Héé, én csak öt nyuszit találtam!:( Nem súgsz egy kicsit?


Válasz:

Írtam én ilyet? Mikor?

Nem súgok, böngészd csak át az oldalt!


2012.04.10. 21:30 Idézet
dubh

Az új fejezet váratlan és ütős lett, most várhatjuk, mi van már Vladdal... Csak fortyogok itt... Aggódhatunk, hogy áldozatul esett-e avérszomjadnak, vagy csak elvesztette az egyik fülét...

A nyuszik közül 3 nincs meg... már kétszer átnéztem az oldalad - vak vagyok. Viszont amik meglettek, azok murisak! Nagy Conradin és Kis Van, meg Lysander főleg, Mabel feltünhetne majd... Vladnak és Ralph-nak jót tett, amit leírtál a karakterekről - most sokkal cukibbak. Úúúúúúúúúúúúúú, szóval, állatijó ez a kutatgatás - annyira jó ötlet volt :D   Köszi, hogy megmutizod az "elveszett alkotásokat" és még pluszba szórakoztatsz. Komolyan, mindig meg tudsz lepni. Csúcs. NE BÁNTSD VLAD DRÁGÁT! PLÍÍÍZ

 


Válasz:

Hát, igen, némelyik nyuszit elég galád helyre tettem, de nem véletlenül ;)

Mabel fel fog tűnni, a tervezett ezer-akárhány fejezetnyi anyagba bőven belefér :D Nagy Conradint külön a te kedvedért tettem ki :D

(Bocsi, átszíneztem a szöveget, hogy ne látszódjon.)

 


2012.04.05. 17:18 Idézet
dubh

KRISZ - Mert ő Édua... Alaptulajdonsága. Szériatartozéka. Mint Popeye-nek a spenót, Mordon-nak a műszem, Jeff Dunham-nek a bábuk. Ez van...

 

És deszép hímezősös-hámozósos tojásokkal díszítetted ki az oldaladat Édua! És már a következő fejezetre se kell sokat várni. Egész jó kis április-indulás...


Válasz:

Pontosan. Én olyan rejtélyes és titokzatos vagyok.  (Magyar fordításban: lusta disznó elmagyarázni bárkinek bármit. Inkább "bölcsen" hallgatok :P)

Köszi! :) Lesz majd pár nyuszi is húsvétra! :)


[212-193] [192-173] [172-153] [152-133] [132-113] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

 
NAPLÓ
Friss bejegyzések
2010.04.05. 21:29
 
ÜZENETEK/ NOTES
 
INFÓ RÉSZLEG
 
LINKEK/ LINKS
 
NAPTÁR
2024. Június
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG