Édua Képtára
INDEX
 
RAJZOK/ DRAWINGS
 
KÉPREGÉNY/ COMICS
 
FOTÓK / PHOTOS
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szereplők
Szereplők : Hettie

Hettie

A karakter leírás SPOILERt tartalmaz!


 

Hettie Babbor 

I. sz. 2568.  Augusztus 19-én született a Kékszirom-szigeten. (A történet kezdetén 16 éves.)

Édesanyja nem sokkal Hettie születése után meghalt.

Hettie egyenesági leszármaszottja az ősvarázslóknak, a szilfineknek, és mivel a Kékszirom-sziget egy elszigetelt (mágikusan elrejtett)  hely volt évezredeken át, a szilfin vér sem keveredett úgy el a varázstalan emberekével, mint a Világ többi részén élő varázslóknak. Hettie emiatt jóval nagyobb varázserővel rendelkezik, mint a „külvilágban” élő mágusok.

11 éves koráig otthon tanulta a mágia tudományát, a történetét; a szilfinek történelmét,  nyelvét, a kultúrájukat, legendáikat. Otthon tanult meg írni és olvasni is, valamint a „külvilágban” legtöbb ember által használt nyelvet, a shilamát is. Főleg a fekete mágiában szerez nagy jártasságot; alapeleme a tűz.

Mivel otthon jóval többet tanult a varázslásról, mint az Ilwai Varázsló Iskolában tanult volna, így inkább a Kékszirom-szigethez közelebbi Ciborai Akadémiára jelentkezett- hogy más tudományokban is szerezzen némi jártasságot. Fel is vették, s Hettie elhatározta, hogy miután kijárja az iskolát, még hazatér egy kis időre, és minden figyelmét a mágiatanulásnak szenteli...

 

folyt. köv.

 
NAPLÓ
Friss bejegyzések
2010.04.05. 21:29
 
ÜZENETEK/ NOTES
 
INFÓ RÉSZLEG
 
LINKEK/ LINKS
 
NAPTÁR
2024. Június
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?