Édua Képtára
INDEX
 
RAJZOK/ DRAWINGS
 
KÉPREGÉNY/ COMICS
 
FOTÓK / PHOTOS
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szereplők
Szereplők : Hettie

Hettie

A karakter leírás SPOILERt tartalmaz!


 

Hettie Babbor 

I. sz. 2568.  Augusztus 19-én született a Kékszirom-szigeten. (A történet kezdetén 16 éves.)

Édesanyja nem sokkal Hettie születése után meghalt.

Hettie egyenesági leszármaszottja az ősvarázslóknak, a szilfineknek, és mivel a Kékszirom-sziget egy elszigetelt (mágikusan elrejtett)  hely volt évezredeken át, a szilfin vér sem keveredett úgy el a varázstalan emberekével, mint a Világ többi részén élő varázslóknak. Hettie emiatt jóval nagyobb varázserővel rendelkezik, mint a „külvilágban” élő mágusok.

11 éves koráig otthon tanulta a mágia tudományát, a történetét; a szilfinek történelmét,  nyelvét, a kultúrájukat, legendáikat. Otthon tanult meg írni és olvasni is, valamint a „külvilágban” legtöbb ember által használt nyelvet, a shilamát is. Főleg a fekete mágiában szerez nagy jártasságot; alapeleme a tűz.

Mivel otthon jóval többet tanult a varázslásról, mint az Ilwai Varázsló Iskolában tanult volna, így inkább a Kékszirom-szigethez közelebbi Ciborai Akadémiára jelentkezett- hogy más tudományokban is szerezzen némi jártasságot. Fel is vették, s Hettie elhatározta, hogy miután kijárja az iskolát, még hazatér egy kis időre, és minden figyelmét a mágiatanulásnak szenteli...

 

folyt. köv.

 
NAPLÓ
Friss bejegyzések
2010.04.05. 21:29
 
ÜZENETEK/ NOTES
 
INFÓ RÉSZLEG
 
LINKEK/ LINKS
 
NAPTÁR
2023. Február
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
05
<<   >>
 

Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!